Galvenie » 2017 » Janvāris » 16 » Kas ir AliExpress CashBack un kā ar to nopelnīt vai ieekonomēt?
16:36
Kas ir AliExpress CashBack un kā ar to nopelnīt vai ieekonomēt?

 

Manā iepriekšējā rakstā var palasīt par to kā nopelnīt ar AliExpress, bet šajā rakstā es iepazīstināšu Jūs ar CashBack iespējām.

CashBack(no angļu valodas - Atzgriezt naudu) ir iespēja daļēji atgriezt naudu no Jūsu pirkumiem internetā.

  • Kāpēc tas ir iespējams?

Lapa, kura izmaksā Jums naudu, saņem to no Aliexpress par reklāmu. Shēma ir tāda - AliExpress iegūst pircēju no lapas, kas piedāvā Jums CashBack, ši lapa dabū atalgojumu par reklāmu, un dalās ar Jums.

  • Cik daudz var ieekonomēt?

Līdz 18% no pirkuma summas. Katrai precei ir savs procents, visbiežāk ap 7-10 %. Bieži iepērkoties AliExpress, summa sanāk iespaidīga.

  • Vai tas ir droši?

Ir daudz lapu, kas piedāvā CashBack, bet es iesaku ePN CashBack, jo līdz šim ar to nav bijis problēmu, kā arī ir daudz labu atsauksmju internetā. Pērkot preci, nauda neiet caur šo sistēmu, Jūs maksājat kā parasti.

Lai atgrieztu naudu par pirkumiem, jāveic sekojošie soļi:

  1. Jāreģistrējas ePN CashBack - spiediet šeit.
  2. Jāizvēlās produkts AliExpress, un tad jāievieto tā linku ePN CashBack lapā, un jānospiež Buy with a cashback.
  3. Jānopērk izvēlētā prece. Pēc preces saņemšanas (pirkuma tranzakcijas pabeigšanas) Jūsu pirkuma procenti tiks ieskaitīti ePN CashBack kontā. Kad summa pārsniegs 10$, Jūs varat pieprasīt naudas izmaksu uz Jūsu Visa vai MasterCard, mēneša laikā nauda tiks ieskaitīta Jūsu kontā.

Ja Jūs ieinteresēja šī iespēja, reģistrējieties šeit:

cashback.epn.bz

Lapa ir pieejama angļu un krievu valodā. Sadaļā FAQ ir pieejama palīdzība un pamācība.

 

Ja rodas jautājumi, rakstiet uz manu e-pastu mak17[at]inbox.lv

Vai uzdodiet jautājumu komentāros

 

Skatījumu skaits: 4417 | Pievienoja: mak17 | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 2
2 ppu-prof_oa  
0 Spam
Наша бригада искусных специалистов готова предоставлять вам современные технологии, которые не только обеспечивают прочную охрану от прохлады, но и подарят вашему жилью изысканный вид.
Мы работаем с новыми материалами, утверждая долгосрочный период эксплуатации и выдающиеся выходы. Изолирование наружных поверхностей – это не только сокращение расходов на подогреве, но и забота о экологии. Энергоэффективные разработки, какие мы производим, способствуют не только твоему, но и сохранению экосистемы.
Самое основополагающее: <a href=https://ppu-prof.ru/>Прайс утепление фасада</a> у нас стартует всего от 1250 рублей за квадратный метр! Это доступное решение, которое преобразит ваш помещение в фактический приятный локал с минимальными издержками.
Наши проекты – это не единственно изолирование, это созидание площади, в где любой элемент символизирует ваш особенный образ действия. Мы примем во внимание все твои просьбы, чтобы осуществить ваш дом еще больше уютным и привлекательным.
Подробнее на <a href=https://ppu-prof.ru/>https://ppu-prof.ru/</a>
Не откладывайте заботу о своем корпусе на потом! Обращайтесь к профессионалам, и мы сделаем ваш обиталище не только комфортнее, но и моднее. Заинтересовались? Подробнее о наших работах вы можете узнать на веб-ресурсе. Добро пожаловать в мир уюта и стандартов.

1 avangards  
0 Spam
Reģistrējieties un pelniet naudu!

https://crypto.com/app/csfxfcgqbn

Vārds *:
Email *:
Kods *: